Alexander Seier

Jeg gik fra filosofi til digital design og til sidst til annoncering. Det er den korte fortælling. I virkeligheden var ruten ikke helt så lineær, men derimod nok nærmere udfaldet af en række mere og mindre tilfældige valg, som har ledt mig til hvor jeg er i dag.

Men lige præcis denne sammensætning viste sig at være utroligt heldig – da jeg i mit arbejde som ofte omhandler mange tal og performance, kan supplere med kreativitet og design og ikke mindst et kritisk øje både overfor kundeønsker og egne services.

Jeg har rødder i bureau-branchen, hvor jeg i mange år sad som medie-specialist på tværs af platforme. Her dækkede jeg både små og store virksomheder, ofte indenfor forskellige brancher og interesser.

Mange andre kan gøre det samme som mig, men hvis du ikke lige er til bureau-tilgangen og gerne vil have en mere ærlig og personlig dialog, så tag fat i mig og vi kan få en snak om hvorvidt et samarbejde giver mening.

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi stræber efter gode partnerskaber med vores kunder. Og det vigtigt, at kemien er der – både for os og for dig som kunde. 

Tag en snak med os om dine muligheder – så bestiller vi kaffen.