Alexander Seier

Jeg gik fra filosofi til digital design og til sidst til annoncering. Det er den korte fortælling. I virkeligheden var ruten ikke helt så lineær, men derimod nok nærmere udfaldet af en række mere og mindre tilfældige valg, som har ledt mig til hvor jeg er i dag.

Men lige præcis denne sammensætning viste sig at være utroligt heldig – da jeg i mit arbejde som ofte omhandler mange tal og performance, kan supplere med kreativitet og design og ikke mindst et kritisk øje både overfor kundeønsker og egne services.

Jeg har rødder i bureau-branchen, hvor jeg i mange år sad som medie-specialist på tværs af platforme. Her dækkede jeg både små og store virksomheder, ofte indenfor forskellige brancher og interesser.

Jeg startede som selvstændig i 2021, dels for at kunne have mere fleksibilitet overfor mine børn, og dels fordi jeg kunne se, at jeg kunne levere en bedre service overfor mine kunder som ene-mand udenom bureauerne. Så hvis du ikke lige er til bureau-tilgangen og gerne vil have en mere ærlig og personlig dialog, så tag fat i mig og vi kan få en snak om hvorvidt et samarbejde giver mening.

I 2021 indgik jeg desuden et partnerskab med Just MA, og kan derfor dække alle former for annoncering samt e-mail marketing.

 

Skal vi tage en kop kaffe?

Vi stræber efter gode partnerskaber med vores kunder. Og det vigtigt, at kemien er der – både for os og for dig som kunde. 

Tag en snak med os om dine muligheder – så bestiller vi kaffen.